14 ilde seçim sonuçlarına itirazlarda bulunuldu.

İtirazların Olduğu 14 İlde Oylar Yeniden Sayılıyor.

İtirazların Olduğu 14 İlde Oylar Yeniden Sayılıyor.

Yüksek Seçim Kurulunun 24 Haziran seçimine ilişkin sonuçları açıklamasının ardından 14 ilde seçim sonuçlarına itirazlarda bulunuldu.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin kesin olmayan sonuçları açıklamasının ardından 14 ilde seçim sonuçlarına itirazlarda bulunuldu.

Tombik

OY SONUÇLARINA İTİRAZLAR YAPILDI

YSK’nın belirlediği seçim takvimine göre, 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından sandık kurulu tutanakları ve kararlarına karşı itirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı.

ERDOĞAN’IN ALDIĞI OYLARIN EKSİK SAYILDIĞI İTİRAZI

Buna göre, Düzce, Malatya, Aydın, Hatay, Elazığ, Edirne, Burdur, Niğde, Bartın, Muğla, Balıkesir, Muş ve Hakkari’de milletvekili seçim sonuçlarına itiraz edildi. Kütahya’nın Gediz ilçesinde ise cumhurbaşkanı seçiminde bir sandıkta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aldığı oyların eksik yazıldığına ilişkin itiraz geldi.

Düzce’de AK Parti tarafından yapılan itiraz üzerine merkez ile Gölyaka, Cumayeri, Çilimli, Gümüşova ve Kaynaşlı ilçelerindeki tüm sandıklarda oylar yeniden sayılmaya başlandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks