11 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen anne ile kızının bulunması.

Başsavcılık'tan 'Palu ailesi' ile ilgili flaş karar!

Başsavcılık’tan ‘Palu ailesi’ ile ilgili flaş karar!

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, Körfez ilçesinde 11 yıl önce kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen anne ile kızının bulunması çalışmalarına açıklama yapıldı. Öte yandan başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgili Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla yayın yasağı getirildi.

Kayıp Meryem Tahnal’ın babası Harun Palu, annesi Havva Palu, ağabeyi İsa Palu, kardeşleri Fatih Palu ve Ayşe Palu İzmit’teki evlerinde, enişte Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustuel ise katıldıkları canlı yayında Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayer Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Palu ailesinden 7 kişi, hastahane kontrollerinin ardından Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Tombik

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sürerken, Körfez Cumhuriyeti Başsavcılığı’nın talebi ile Kocaeli Sulh ve Ceza Hakimliği tarafından soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi amacıyla olayla ilgili yazılı, görsel ve sosyal medyada ile internet ortamında faaliyet gösteren medya kuruluşlarının konu ile ilgili her türlü haber, röportaj, eleştiri ve benzeri yayınları yapmasının yasaklanmasına karar verildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks