1 kişi 16 kişiye bulaştırdı ‘Amcadan tüm binaya yayıldı’.

Bir İstanbul gerçeği

Bir İstanbul gerçeği: 1 kişi 16 kişiye bulaştırdı ‘Amcadan tüm binaya yayıldı’.

Bağcılar’da Abdürrahim Aras’ın (35) koronavirüs test sonucu pozitifi çıkınca aile apartmanı karantina altına alındı. Aras’ın yeğeni Muhammet Mustafa Aras, “Amcam rahatsızlanınca apartmanda oturan herkes ‘geçmiş olsun’ ziyaretine gitti. Ondan herkese yayıldı” dedi.

İstanbul Bağcılar’da dört bina yeni tip koronavirüs nedeniyle önceki gün karantina altına alındı. Bağcılar Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir mahallelerindeki 4 binadaki vatandaşlarımızda yapılan Kovid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle bu binalarda karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir” denildi. Bağcılar Merkez Mahallesi’ndeki 4 katlı, 4 daireli Aras Apartmanı da karantina altına alınan inalardan biri. Aile apartmanı olan binada en küçüğü üç aylık, en büyüğü 72 yaşında 17 kişi yaşıyor. Apartmanda oturan bütün bireylere koronavirüs testi yapıldı. Yedi kişinin test sonucu belli oldu ve çıkan yedi sonucun da pozitif olduğu öğrenildi.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks