Zorunlu bir yaşam formunun içerisindeyiz.

Gerçek hayat formu bu olmayabilir.

Bizim için düzenlenen yaşam formu.

Yaşam formunun ortaya çıkışı var oluş formundan kaynaklanmaktadır. İnsan beyni algıladığı (Tabi ki algılayanlar) tüm verileri bir form haline getirip bir ‘Düzen‘ kurmuştur.

Bu ‘Düzen‘i kuranları fazla suçlamamak gerekiyor. İnsanı yaratan yaratıcı insan denen varlığa öyle bir üstünlük vermiştir ki yarattığı evreni, yarattıklarını keşfetmeyi ve ufuklara doğru ilerlemeyi bahşetmiştir ancak tabi bu beyni çalıştıranlara…

Tombik

Aklı kullananlara ve ilerlemeyi bilenlere…

İşin kötü ve garip yanı bu ilerlemeyi sunarken iki yol sunmuştur ki bu iki yolun bitiminde de aynı durak vardır.

Bize bu hayat formunu oluşturup sunanlar, yaşam formunun bizsiz olamayacağını çok iyi bilmektedirler.

Peki nedir bu yaşam formu?

  • Doğmak (doğurmak), büyümek (büyütmek) , eğitim almak (vermek) , meslek sahibi olmak (kariyer vermek), aile kurmak (desteklemek), sahip olmak (mal mülk), sahip olduklarını eğitmek, sahip olduklarını bırakmak ve ölmek… Evet bu bir form. İnsanlık tarafından kabul edilmiş ve ‘Düzen‘ tarafından düzenlenmiş bir yaşam formu.  Tabi ki normal dediniz. Başka nasıl olabilir ki…

İnanın öyle başka formlar olabilirdi ki sadece düşünmek ve hayal etmek yeterli olabilecekti…Ancak düşünmenin sonsuzluğu ve hayal etmenin gücü tek bir tasarım üzerine kurulu bu tasarımı keşfetmeden buna asla ulaşamazsınız. Bu tasarım öyle derinlerde saklı ki beyninizi çıkarıp masaya koysanız, kalbinizi söküp her gün inceleseniz ona ulaşamazsınız. Onun için yaşam formu hiç bir zaman size verilen kadar değildir.

Yaşam formları çeşitlidir. Bunu oluşturabilmek için birlik ve beraberlik enerjisi ondan öte gerçek insan enerjisi gereklidir.

  • Sabah erken kalkmak, işe gitmek, çalışmak, para kazanmak, kazandığınız ile yaşamınızı idare ettirmek, tatile gitmek, faturaları ödemek, size sağlanan zamanda verilen görevleri yapmak oluşturulmuş bir yaşam formudur.

Bu yaşam formunu oluşturanlar bize Sick People (Hasta insanlar) kendilerine ise ‘Yeni Dünya Düzen‘i diyorlar. Onların kurmuş oldukları ‘Düzen‘ içerisinde yaşıyoruz ve yaşamak zorunda kalıyoruz.

  • Bu ‘Düzen‘e sahip oldukları ‘Medya düzeneği…‘ ile hükmederek beyinlerimize verileri işleyip hayatlarımıza yön veriyorlar.

Şunu bilmelisiniz ki; yaratıcı bize, sonu olmayan ve çeşitlendirilmiş hayat formları oluştarmamız için bir beyin ve onu yaşatmamız için de akıl vermiştir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks