Zonguldak’ta yaşayan M.B.’nin (41), 8 ay önce polis merkezine kayıp başvurusunda bulunduğunda eski eşi.

Kayıp başvurusu yaptığı eski eşini vahşice öldürdüğü ortaya çıktı.

Kayıp başvurusu yaptığı eski eşini vahşice öldürdüğü ortaya çıktı.

Zonguldak’ta yaşayan M.B.’nin (41), 8 ay önce polis merkezine kayıp başvurusunda bulunduğunda eski eşi D.Ç.’yi (40) ormanlık alanda bıçakla öldürdüğü ortaya çıktı. Polisin gözaltına aldığı M.B.’nin gösterdiği yerde D.Ç.’ye ait ceset bulgularına rastlandı.

Olay, 7 Ağustos 2018’de meydana geldi. Karaelmas Polis Merkezi’ne başvuran M.B., kısa süre önce boşandığı eski eşi D.Ç.’nin 4 gün önce “Ankara’ya gidiyorum” diyerek evden ayrıldığını ve bir daha haber alamadığını ileri sürerek kayıp başvurusunda bulundu. Polisin yaptığı çalışmada D.Ç.’ye ulaşılamadı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 8 aydır kayıp olarak aranan D.Ç.’yi bulmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Teknik ve istihbarat çalışmaları sonucunda D.Ç.’nin eski eşi tarafından öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerine M.B. ve babası Y.B.(68), akrabaları H.V.(40), T.B.(22) ve G.B.(19) Karabük’ün Yenice ilçesi Ibrıcak Köyünde gözaltına alındı.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks