Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehlikesini ilk fark eden doktor Ai Fen

Koronavirüsü 'çok önceden gören' Çinli doktordan kan donduran itiraf!

Koronavirüsü ‘çok önceden gören’ Çinli doktordan kan donduran itiraf!

Çin’den tüm dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tehlikesini ilk fark eden doktor Ai Fen’den ülkesine dair kan donduran bir itiraf geldi.

Çinli Dr. Ai Fen, koronavirüs salgını ülkeyi vurmadan önce hastalığı fark ettiğini, halkı bu konuda uyardığı için üstleri tarafından halkı paniğe sürüklediği gerekçesiyle kınandığını söyledi.

Tombik

Çin’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 193’e çıktı. Çinli Dr. Ai Fen verdiği röportajda halkın virüse karşı erken uyarılmasının sansürlendiğini açıklıyor.

  • Dünya basını Çinli Dr. Ai Fen’in iddialarıyla sarsıldı. Ai Fen’in iddiasına göre üstleri, onu salgın hakkında halkı uyardığı için kınadı.

Ai Fen, koronavirüsün ortaya çıktığı Wuhan kentinde çalışan bir doktor. Dr. Fen, pek çok arkadaşını koronavirüs nedeniyle kaybettikten sonra bir röportaj verdi.

Ai Fen röportajında; virüsü ilk fark ettiğinde bir dergiye röportaj vererek hem meslektaşlarını hem halkı uyardığını ancak bunun için kınandığını dile getirdi. Dr. Ai Fen, 30 Aralık’ta, grip benzeri semptomları olan ve olağan tedavi yöntemlerine yanıt vermeyen birkaç hastayı inceledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks