Yapısal değişiklikler de her zaman a, b, c, d, ve e planı vardır.

İnsanlığı ele geçirmek isteyenlerin kaç planı var kim bilir?

Çok safsınız…

Birazcık akıllı olsanız birazcık düşünseniz gerçekler ayan beyan olacak ama siz buna yeltenmiyorsunuz.

Bakınız; Yüzyıllık bir planda A, B, C, D ve E planı vardır. Uzun süreli yapısal değişiklikler de her zaman yedek de planlar bulunur.

Ki insanlığı ele geçirmek isteyenler ve dünyayı yönetmek isteyenlerin kim bilir kaç planı var. Heleki şeytanilerin düzinelerce planı olabilir. Çünkü burada hedef insanlıktır. İnsanlığı ele geçirmek onu dize getirmek isteyenler hergün sürekli yeni bir plan üzerinde çalışıyorlar.

Maalesef ki geçti gitti durumu hiç bir zaman gerçekleşmeyecek.

  • Şunu unutmayınız kurulan düzenler kendilerinin deşifre olmaya başladıkları anladıklarında, kendilerini kendileri deşifre ederler çünkü deşifre olacak yolu kendilerine uygun hale getirip planlarına devam ederler. Bunuda yapmak zorundadırlar. Hedef vardır, bir takım itaatkarlıklar mevcuttur.
  • Onun için şuan bir takım videolar yayınlayıp gündem oluşturmaya çalışanlar; dünya şöyle gidiyor, yaşam böyle olacak, geçmişte şunlar yapıldı, gelecek dea şunlar olabilir v.s.  planlardan bir tanesidir emin olun.

Gerçek her zaman gerçekti.

Hiç bir zaman şu zamanda gerçek gerçek oldu diyemezsiniz. Gerçeği bilen her türlü ordam da her türlü zamanda ifade eder. Gerçeklerin ne türü vardır ne de zamanı.

  • Artı şuan olaylar zaten başını almış gitmiş durumda gelecekde şöyle olacak falan demenin hiç bir anlam ifadesi yoktur. Gelecek planlanmıştır bu plana engel olamazsınız. Belki olma ihtimaliniz var  buda bir yüzyıl geriye gitmenize sebep olabilir.
  • Çıkıp da bir takım videolar yapıp şöyle idi şöyle olacakdı diyenlere bir bakınız 40 yıl önce veya 30 yıl hatta 20 yıl önce nerede idiler.
  • Neden o zaman çıkıp bir takım gelişmeler olduğunu bunların sonuçlarının farklı olacağını açıklamadılar. Açıklama zamanları payidardır.

Sizce göremediler mi? Sizce araştıramadılar mı?

Haber Veriyoruz

Magazin

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks