Yaklaşık 90 ülkeye yayılan koronavirüsün bulaştığı insan sayısı 100 bini aştı.

Dünya çapında 15 milyon insan ölecek!

‘Dünya çapında 15 milyon insan ölecek!’.

Son dakika gelen haberlere göre, yaklaşık 90 ülkeye yayılan koronavirüsün bulaştığı insan sayısı 100 bini aştı. Salgının en iyi senaryoda 15 milyon can kaybına yol açabileceği, en kötü senaryoda ise 68 milyon insanı öldüreceği bildiriliyor. Çin’de hastaneden taburcu edilen koronavirüs hastasının beş gün sonra ölmesi ise, dünyayı sarstı, 36 yaşındaki erkeğin karısı hastane belgelerini paylaştı.

Altı kıta, 88 ülke ve 100 bini aşkın hasta. Son verilere göre 3 bin 400’den fazla insanın canını alan koronavirüs salgınında yeni açıklanan bir rapor, dünyayı çalkaladı.

Tombik

Afrika ülkesi Kamerun’da da ilk koronavirüs vakası tespit edildi. Hastanın 58 yaşında bir Fransız vatandaşı olduğu ve 24 Şubat tarihinde başkent Yaounde’ye geldiği açıklandı.

Kamerun’un ardından Balkan ülkesi Sırbistan da ilk Covid-19 vakasını rapor etti. Sırbistan Sağlık Bakanlığı, 43 yaşındaki erkek hastanın Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye seyahat ettiğini bildiriyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks