Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition ismiyle tanıtılan televizyon, tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor.

Dünyanın İlk Saydam Televizyonu Tanıtıldı.

Dünyanın İlk Saydam Televizyonu Tanıtıldı: Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition.

Xiaomi, dünyanın ilk seri üretim saydam televizyonunu tanıttı. Xiaomi Mi TV LUX Transparent Edition ismiyle tanıtılan televizyon, tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Çin merkezli Xiaomi, son zamanlarda ürettiği teknolojik ürünler ile oldukça büyük bir başarı yakalıyor. Uzun zamandır gizli bir şekilde üzerinde çalıştığı televizyonu tanıtan Xiaomi, normallerinden çok daha farklı bir televizyon modelini karşımıza koydu. Tamamen saydam bir ekrana sahip olan televizyon, hem de seri üretime hazır bir şekilde piyasaya çıkıyor.

Xiaomi’nin 10. yıl dönümüne özel bugün düzenlediği etkinlikte tanıtılan yeni Xiaomi Mi TV Lux Transparent Edition, dünyanın seri üretime hazır ilk televizyonu olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce LG ve Samsung tarafından şeffaf konseptte televizyon modelleri tanıtılsa da, bunlar sadece konsept televizyon olarak karşımıza çıkmış ve seri üretime geçilememişti. Fakat Xiaomi bu durumu da aşarak seri üretime hazır halde bir şeffaf televizyon tasarladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks