Vuhan’daki Türk öğretmen Burcu Öner, CNN TÜRK canlı yayınında yaşananları anlattı.

Çin’de yaşayan Türk öğretmenden korkutan açıklama.

Çin’de yaşayan Türk öğretmenden korkutan açıklama: Koronavirüs gözlerden ve kulaklardan virüs girebilir.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs dünya çapında paniğe yol açtı. Bir sonraki emre kadar sokağa çıkılmamasının talep edildiği Vuhan’daki Türk öğretmen Burcu Öner, CNN TÜRK canlı yayınında yaşananları anlattı.

Öner, “Ayın 23’ünden beri ben evden dışarı çıkmıyorum, pencereleri açmıyorum. Çünkü bu çok tehlikeli bir virüs. Buradaki doktorların söylediğine göre gözlerden kulaklardan bile virüs girebilir denildi. Bu korkuyla da pencereleri dahi açamadık.” dedi.

Tombik

Çin’in Hubei eyaletine bağlı Vuhan (Wuhan) kentinde görülen daha sonra ülke genelinde etkili olan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınında vaka ve ölü sayısı her geçen gün artıyor. Bölgede ölümlerin azalması adına Çin yönetimi de koronavirüs için birtakım önlemler aldı. Dün açıklamada bulunan Pekin Büyükelçisi Emin Önen ise “Birkaç gün içinde 32 vatandaşımızı aileleriyle birlikte Çin’den tahliye edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle bölgede toplu ulaşımın durdurulduğu, bir sonraki emre kadar sokağa çıkılmamasının talep edildiği Vuhan’da yaşayan Türk vatandaşı Burcu Öner CNN TÜRK canlı yayınında yaşananları anlattı. Kaynak:

Detaylar, Haber Linki www.abcgazetesi.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks