Virüs

Geleceğin virüsleri neler...

Her hangi bir canlının normal halinden çıkmasını sağlayan, ona zarar veren ve acı çektiren mikro organizmalar. Tıp dilinde tamınlaması bu olsa gerek.

Peki virüsler nasıl oluşuyor? Genetik mi yoksa sonradan mı meydana geliyor? Her ikisi de olabilir.

Genetik olmasının en büyük nedeni canlının geçmişten beri bir kez vücudunun içine girerek veya bir şekilde oluşarak tamamen bulunduğu ortama yerleşmesi.

Tombik

Peki sonradan virüs nasıl meydana geliyor? Sağlıksız beslenme sonucu, kirli bir ortamda bulunulması başka bir canlı ile temas etmesi gibi bir çok şekilde bulaşabilir veya oluşabilir. Virüsler normal canlı hayatını bir şekilde yok eden veya değiştiren canlılardır. Ne şekilde oluştuğundan çok sonuçta neler yaptığı önemlidir.

Tabi ki biz virüsleri ilk önce makinalarda öğrendik. Halbuki insan vücudunda meydana gelen her türlü vücuda zarar verici canlı türleri birer virüstür. Bize bu virüsler tanımlanarak öğretildi. Örneğin kanser. Bizim konumuz ne mikro organizmalar ne de vücudumuza zarar veren diğer oluşumlar. Aslında normal hayatı zedeleyen, ona zarar veren ve değiştirmeyen çalışan olaylarda birer virüstür. İlla ki mikro organizma veya canlı olmasına gerek yoktur.

Çevrenizdeki bazı arkadaşlarınızı veya görüştüğünüz insanları da virüs olarak tanımlayabilirsiniz. Hayatınızdan çıkaramadığınız, her gün görmek zorunda kaldığınız veya her gün yüz yüze geldiğiniz insanlar da sizin için birer virüs olabilir. Ama ben şimdi size yeni virüs tanımlaması yapacağım. Asıl virüs tanımlaması.

Duygu ve düşüncelerin, çaresizliğin, ihanetlerin ve intikamların sonucunda meydana gelecek olan virüsler. Olmayan bir virüsün nasıl ortaya çıkacağını göreceksiniz. Adaletsizliğin, hukuksuzluğun, ihanetin, intikamın meydana getireceği ve fiziksel canlı haline gelecek olan virüslerden bahsediyorum. Bunu ileride göreceksiniz. Tabi ki iş işten geçmiş olacak.

İnsan dengesini kaybettiğinde bir virüs haline gelecek, hızla bulaşan ve diğer insanlara zarar veren. Aklın metaryalist olması, inancın değiştirilmesi ve kitabın okunmaması insanı bir virüs haline getirebilecek. Dengesi bozulan bir canlının virüsten ne farkı olabilir. Birer virüs haline gelmeden, kendimizi bulmamız ve insanlığımızı kaybetmememiz gerek. Yoksa ileride vücudu, aklı ve dengeyi ele geçiren bir virüs olup etrafa zarar verebiliriz.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks