Ucuz alışveriş için pazara akşam gidin.

Yurttaşa akşam pazarı tavsiyesi, peyzaja 2,7 milyon TL.

Yurttaşa akşam pazarı tavsiyesi, peyzaja 2,7 milyon TL.

Yurttaşlara, “Ucuz alışveriş için pazara akşam gidin” tavsiyesinde bulunan Diyanet’in, 40 milyon TL’lik Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nin çevre düzenlemesine başlandı. 28 bin metrekarelik tesisin çevre düzenlemesi için de kesenin ağzı açıldı. 2 milyon 749 bin TL’lik sözleşme imzalandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Denizli’de yapımına devam edilen 40 milyon TL maliyetli Yüksek İhtisas Merkezi’nin çevre düzenlemesine geçildi. Yurttaşlara, “Ucuza sebze, meyve almak için akşam saatlerini bekleyin” diyerek ‘tasarruf’ önerisinde bulunan Diyanet, pandemide ihalesi yapılan iş için bir inşaat firmasıyla 2 milyon 749 bin TL’lik sözleşme imzaladı.

Merkezin temeli, 2018 yılında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katıldığı törenle atılmıştı.

TÜRK HAMAMI VE SÜİT ODALAR

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca, “Dini istismar eden yapıların önüne geçilmesi” amacıyla yapıldığı belirtilen Denizli Yüksek İhtisas Merkezi’nin inşası, ilk kez 2016 yılında gündeme alındı. Denizli’de 28 bin metrekarelik alana inşa edilen ihtisas merkezi projesinin maliyeti 40 milyon 657 bin TL olarak açıklandı. Yalnızca 2019 yılında 35 milyon TL harcanan ve içerisinde sekiz adet süit odanın yanı sıra Türk hamamı ve spor salonları da bulunan merkezin 2021 yılında hizmete açılacağı belirtildi.

Detaylar, Haber Linki

Dünya

Firmalar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks