Twittter’ın AKP ile bağlantılı 7 bin 340 hesabını kapattı.

Twitter'ın Aktroll temizliği Saray'ı çılgına çevirdi.

Twitter’ın Aktroll temizliği Saray’ı çılgına çevirdi.

Saray’ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twittter’ın AKP ile bağlantılı 7 bin 340 hesabı ‘manipülasyon yaptıkları için’ kapatmasına tepki gösterdi.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Twitter, Türkiye’den 7 bin 340 hesabı manipülasyonu engelleme politikalarını ihlal ettikleri gerekçesiyle kapattığını açıkladı. Twitter, bu hesapların AKP’nin gençlik faaliyetleri ile bağlantılı olduğunun tespit edildiğini bildirdi.

Twitter’ın kapattığı hesaplar, Erdoğan’la da toplam 1.7 milyon kez iletişime geçti. Bu ya retweet ya da Erdoğan’ın hesabından yapılan paylaşımlara cevap verme şeklinde oldu.

Twitter’dan troll temizliği: AKP ile bağlantılı 7 bin 340 hesabı ‘manipülasyon yaptıkları için’ kapattıTwitter’dan troll temizliği: AKP ile bağlantılı 7 bin 340 hesabı ‘manipülasyon yaptıkları için’ kapattı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, söz konusu olaya ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.

Altun’un “Twitter’ın Türkiye’de bazı hesapları kapatma kararı ve kapattığı hesaplarla ilgili ortaya attığı iddialara ilişkin açıklama” notuyla paylaştığı açıklama şu şekilde:

“Twitter adlı sosyal medya platformu bu gece yarısı yaptığı bir açıklamayla Türkiye’de 7 binden fazla hesabın kapatıldığını duyurmuştur.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks