0 555 339 7979 - 0 532 708 30 04
Türkiye’nin farklı şehirlerinde meydana gelen bazı trafik kazaları
İstanbul / Beşiktaş - Kafa Kafaya Çarpışma
20 Mayıs Türkiyede Meydana Gelen Trafik Kazaları
İstanbul / Beşiktaş – Kafa Kafaya Çarpışma
Olay: İstanbul Beşiktaş, Çırağan Caddesi üzerinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu .
Zaman: Sabaha karşı saat 04:30 civarı .
Yaralı ve Ölü: Kazada toplam 9 kişi yaralandı. 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Betül Koruğ hayatını kaybetti. Yaralılardan 4 kişinin durumunun ise ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikelerinin olduğu belirtiliyor .
Neden: Kazanın, otomobillerden birinin hızlı bir şekilde şerit değiştirmeye çalışması sonucu meydana geldiği tahmin ediliyor. O anlar güvenlik kamerasına yansımış durumda .
Bursa / Osmangazi – Yaya Çarpması
Olay: Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bir hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen yayaların üzerine sürüldü .
Yaralı ve Ölü: Kazada 3 kişiye çarpan araç, 2 kişinin altında kaldı. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından aracın altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Kazada ölüm yaşanmadı .
Neden: Henüz bilinmiyor. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtiliyor. O anlar da bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı .
Hatay / İskenderun – Arkadan Çarpma
Olay: Payas-İskenderun çevre yolunda bir otomobilin, önünde seyreden bir tıra arkadan çarpması sonucu .
Zaman: 19 Mayıs akşamı geç saatler (20 Mayıs’ı bağlayan gece) .
Yaralı ve Ölü: Otomobilde bulunan 18 yaşındaki Ezgi Özcan olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı .
Neden: Sürücü F.G.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arkadan çarpma meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü .
Kuzey Marmara Otoyolu Riva mevkisinde 19 Mayıs 2026 tarihinde bir kaza meydana geldi.
Olay: Otomobilin kontrolden çıkarak bir tıra yandan çarpması sonucu zincirleme kaza oluştu. Çarpmanın etkisiyle tır önündeki bir kamyona arkadan çarptı ve bariyerleri aşarak yoldan çıktı. Kaza, Edirne istikametinde meydana geldi .
Neden: Olayla ilgili ilk belirlemelere göre, otomobil sürücüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti .
Can Kaybı ve Yaralı: Kazada ölü ya da yaralanan olmadı .
Trafik Durumu: Kaza nedeniyle otoyolda uzun süre trafik yoğunluğu oluştu. Araçlar kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü
Gözlem: Kazaların çoğunlukla hız, manevra hatası ve dikkatsizlik kaynaklı olduğu görülüyor. Özellikle gece saatlerinde ve şehir içi yollarda meydana gelen bu kazaların can kaybıyla sonuçlanması oldukça üzücü.
Kaynak. DS
Haber Veriyoruz

