Haber Veriyoruz
Güncel Haber Yayın ve Yorum Sitesi

Türkiye saatiyle 08:00 sularında Tesla’nın patronu Elon Musk sahneye çıktı.

798

Dünya bekliyordu, Yeni Tesla’lar bu sabah ortaya çıktı!

Türkiye saatiyle 08:00 sularında Tesla’nın patronu Elon Musk sahneye çıktı; Tesla’nın yeni model arabası Tesla Roadster ve dünyanın dört gözle beklediği elektrikli kamyonu ilk kez görüntülendi. Musk’a göre Tesla Roadster şimdiye kadar yapılmış dünyanın en hızlı seri üretim arabası.

Musk, Tesla Roadster 2.0 adlı aracın sıfırdan saatte 100 kilometre hıza 1,9 saniyede ulaştığını söyledi ve seri üretimi yapılan bugüne kadarki en hızlı araç olacağını da vurguladı.

Yeni aracın bir kez şarj edildikten sonra 1000 kilometre yol kat edebileceğini söyleyen Elon Musk, “Bu araç benzinli arabaların sırtını yere getirecek” diye konuştu. Dört kapılı otomobilin üretimine 2020’de başlanması hedefleniyor. Musk, bu aracın fiyatı konusunda da bilgi vermedi.

Benzer Haber
1 2.691
Benzer Haber
1 2.691

Dünya bekliyordu, Yeni Teslalar bu sabah ortaya çıktı

TESLA’DAN ELEKTRİKLİ KAMYON: TESLA SEMI TRUCK

Tesla’nın elektrikli kamyonu ‘Semi Truck’, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen etkinlikle görücüye çıktı. Tesla CEO’su Elon Musk, gecede sahne alarak yeni otomobili tanıtımına ” Çok çabuk hızlanan, İnanılmaz bir araç yapmak istedik” sözleriyle başladı.

Detaylar
Haber Linki

Enable Notifications OK No thanks