Türk yazılım ekipleri tarafından geliştirilen yerli kripto para Nexpara, 1 ila 31 Mart tarihleri arasında halka arz edilecek.

Yerli Kripto Para Nexpara, Halka Arz Edilecek.

Türk yazılım ekipleri tarafından geliştirilen yerli kripto para Nexpara, 1 ila 31 Mart tarihleri arasında halka arz edilecek.

Türk yazılım ekipleri tarafından Türkiye’de geliştirilen yerli kripto parası Nexpara, 1-31 Mart 2018 tarihlerinde 80 milyon vatandaşı temsilen 80 milyon adet olarak halka arz edilecek. Halka arz süresince 1 Nexpara, 1 liradan satışa sunulacak. Nexpara’nın yol haritasında BDDK lisanslı ödemi sistemine başvuru yapmak ve kullanıcılarına kendine özel ATM kartı ile alışveriş imkânı sunmak da var.

Tombik

“YURT DIŞINA ÇIKAN DÖVİZİN ÜLKE İÇİNDE KALMASINI İSTİYORUZ”

Nexpara Pazarlama Direktörü Eylem Cülcüloğlu, yabancı kripto paralara alternatif olarak çıktıklarını ve yurt dışına çıkan dövizin ülke içinde kalmasını istediklerini söyledi. Cülcüloğlu, “Nexpara Türkiye’nin ilk yerli ve milli kripto parası. Yabancı kripto paralara alternatif olarak çıktık. Bildiğiniz üzere Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar Türkiye’de çok kullanılmaya başlandı ve yurtdışına ciddi bir döviz çıkışı var bu kripto paralar yüzünden. Bizim amacımız Türkiye’nin yerli bir kripto parası olsun ve ülkemizin dövizi ülke içinde kalsın” ifadelerini kullandı.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks