Tüm seçilenler hedef (Düzen) için bir basamak.

Seçenlerin ve Seçilmişlerin Sonu...

Hedef ise insanlığı köle yapmak makineleri üstün kılmak. Peki neden?

  • Neden var olan bir insanlık yıkılmak isteniyor, neden inanç yok edilmek isteniyor? Tek sebep var, üstünlük ve gerçek itaatkarlık kimde bunu belirlemek. Yaratıcının emri ile meydana gelen hayat formu neden bu kadar önemli?
  • İnsan, neden bu kadar değerli…Yaratıcı istese aklımızın alamayacağı kadar canlı yaratır, aklımızın alamayacağı kadar yaşam formu oluşturur. Yoksa, sadece cennet ve cehennem mi dersiniz? Nasıl bileliriz ki, nasıl düşünebiliriz ki bazı soruların cevaplarını verilen akıl ile bulmayı. Evet. Belki bir takım yaratılış sorularının cevabını bulamayacağız ancak insanın yaratılış hikayesinden yola çıkarak sahip olduğumuz hayat formunun ne kadar değerli olduğunu anlayabiliriz. Bunu anlamanın tek yolu da insan olmak. İnsan olmak nedir? İnsan olmanın (varlığını ve yokluğunu kabul etmek) gerçek anlam ifadesi ve olabilmenin şartları nelerdir…
  • İnsanlığımızı kaybettiğimiz de sadece hayat formunu mu kaybediyoruz dersiniz…Emin olun hayır. Sadece sahip olduğunuz fiziksel bedeni kaybediyorsunuz.
  • Seçilenlere ve seçenlere şunu sormak istiyorum. Eğer sonsuz bir yaşam söz konusu ise neden kendinizi kötü bir sonsuz hayata hazırlıyorsunuz. Neden insanlığı yok etmeye çalışıyorsunuz.
Benzer Haber
1 124

Yaratıcının gücünü görmek için mi, onun verdiği özgür hayatı dilediğiniz şekilde kullandığınızı, kullandığınızda da onun merhametine sığınmak için mi?

Tombik

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks