Topa müdahele olabilir…

Hayat futbol üzerine kurulu değil. Futbol sadece bir eğlence oyunu olarak keşfedilmiştir.

Hayat futbol üzerine kurulu değil. Futbol sadece bir eğlence oyunu olarak keşfedilmiştir.

Ancak zamanla geliştirilerek ticarete dökülmüş daha sonra ise bahis oyunları ile tam bir felaket haline gelmiştir.

Peki bu topa vurma olayını kim icat etti. Ve sonra nasıl futbol, futbol oldu? Araştırıp bulalım desem bilgilerin doğruluğunu ispat edemeyiz. Teknoloji o kadar ilerideki bir doküman hazırlarsınız bu iki yüz yıl önce yazılmış dersiniz ve insanlar inanır.

Tombik

Peki Futbol kelimesi nasıl meydana geldi? Tabi İngilizce’den Türkçe’ye uyarlanmış bir kelime. Çünkü İngilizce de Football kelimesi iki heceden meydana gelerek ayak ve top kelimeleri birleştirilerek oluşturulmuştur. Bizde bunu okurken Futbol diye okuduğumuz için bu şekilde sözlüğümüze girmiş gibi görünüyor.

Asıl konumuz bu topa müdahale var mı? Tabi ki topa müdahale var müdahale olmadan oynanamaz. Ama bizim demek istediğimiz uzaktan müdahale var mı?

Bence var… Büyük bir ihtimal içerisinde küçük bir chip olmalı. Neden futbol topları Pakistan’dan tüm dünyaya aynı firma tarafından üretiliyor? En büyük şaibe bu…Yani her futbol topu ile futbol oynayamıyorsunuz. Halbuki biz insan olarak ayağımızın önüne gelen her şeye vurmayı çok severiz bu taş dahi olsa bile. Eğer topa müdehale var ise ve bu bir yazılım ile yapılıyor ise tüm şans oyunlarında sistem bu şekilde çalışıyor olabilir. Buda dünya da korkunç bir sistemin olduğu ve insanların kanının emildiğinin göstergesi değil midir?

Şeytan’ın ve onun yaltakçılarının kurmuş olduğu bir düzen ile dünya sömürülüyor…

Sizin inanmamanız normal çünkü bunlar yapılıyor ise beyninize müdahalede ediliyor olabilir.

Bir insan, on insan, yüz insan, bin insan, yüz bin insan aptal olabilir ancak milyon veya milyar insan aptal olamaz. Eğer aptal olabilir diyor iseniz beynimize müdahale var demektir. Yada genetik yapımız ile oynanmış derim… Eğer zombileşip birer yaratık haline gelecek isek bu durumlar başlangıç olabilir.

Neden insanlar sürekli kaybediyor da bir takım insanlar sürekli kazanıyor…Sizi düşünmeye davet ediyoruz.

Hiç kimse için para basılmıyor. Onun için sürekli kanımız emiliyor…Daha fazla güç, daha fazla hakimiyet, insanlığı, evreni yönetmek arzusu ve hırsı…

Biz Teori üretmiyoruz…

Haberveriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks