Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek Şampiyon olan cimbom.

Fatih Terim: "Alnımızın akıyla hak ettiğimiz güzel bir şampiyonluk"

Fatih Terim: “Alnımızın akıyla hak ettiğimiz güzel bir şampiyonluk”.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, hak ettikleri bir şampiyonluk aldıklarını söyledi. GSTV’de canlı yayına katılan Terim, “Hayırlı olsun, çok güzel bir şampiyonluk. Ne oldu nasıl oldu ileriki günlerde daha detaylı konuşuruz. Alnımızın akıyla hak ettiğimiz güzel bir şampiyonluk. Birçok şey atlattık ama her kriz bizi biraz daha birbirimize bağladı.” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımda büyük takım refleksi olduğunu dile getiren Terim, şunları kaydetti:

Tombik

“Galatasaray birleştiği zaman çok şeyler yapar. 8 puan gerideyken bile söylediğim bir şey vardı. Bizde büyük takım refleksi var. Galatasaray’ın bana öğrettiği en önemli şey budur. Gerek camiamız, taraftarlarımız her Galatasaraylı bir büyük takımın parçaları. Büyük takımın da bir refleksi var. Krizler, kaoslar, sıkıntılar hepsini geçiştirdik. Burada başkandan yönetime, oyuncularımızdan tüm çalışanlarımıza, teknik heyetteki arkadaşlarıma, herkesin ailesine çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeği var.”

Sezon içinde yaşadıkları tüm sıkıntıları ilerleyen günlerde anlatacaklarını belirten Terim, “Geçenlerde ‘neler oldu’ diye bir klip yayınladı. Hepsini açıklayacağız. 6 ay santraforsuz oynadık. Ben ve oyuncularım 50’den fazla ceza yedik. Sakatlıklar, olmayan işler, çok şükür mutlu sona ulaşan biz olduk. Söyleyeceğimiz çok şey olacak. Tüm Galatasaraylılara hayırlı olsun, her şampiyonluk başka bir anlam taşıyor. Mutlu sona biz ulaştık ve bunu hak ettik. Çok iyi bir aile olduk. İnanıyorum ki doğru bir planlamayla yarın sabahtan itibaren yine planlamalar yapacağız. Şükürler olsun haziranda sezon açmayacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks