Son günlerde bölgede hissedilen yüzlerce depremden ve oluşan devasa çatlaklar.

Yüzlerce deprem hissedildi, binlerce kişi tahliye edildi.

İzlanda alarm verdi: Yüzlerce deprem hissedildi, binlerce kişi tahliye edildi.

İzlanda’da panik… Son günlerde bölgede hissedilen yüzlerce depremden ve oluşan devasa çatlaklardan sonra binlerce kişi tahliye ediliyor. Yetkililer, volkanik patlama için alarm verdi.

İzlanda alarm verdi: Yüzlerce deprem hissedildi, binlerce kişi tahliye edildi.

Tombik
  •  İzlanda’da yanardağ endişesi son günlerde kırmızı alarma neden oldu. Grindavik merkezinde devasa çatlaklar oluştuktan, binlerce kişi tahliye edildikten ve yüzlerce deprem hissedildikten sonra volkanik patlama endişesi baş gösterdi.

Tahliye edilen bölge sakinleri, evlerinden kaçarken sarsıntılar hissettiklerini ve yerin altından sesler geldiğini bildirdi. Dünya basınına yansıyan haberlere göre; kasabanın etrafında devasa çukurlar açıldı ve sahil güvenlik tarafından çekilen havadan görüntülerde de yarıklardan dumanların yükseldiği görüldü.

Yetkililer, yakınlardaki bir jeotermal enerji santralinin çevresine acilen bariyerler inşa edilmesi için hazırlanıken ve bu bariyerlerin bir volkanik patlamada lav akıntılarından koruyacağını ümit ediyorlar.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks