Sihir, büyü, düğüm atmak ve benzeri olayları meydana getirenlerin sonu hazin ve hüzün…

Dünyayı sihir ile yönetmeye çalışanlar var...

Sihir, büyü, düğüm atmak ve benzeri olayları meydana getirenlerin sonu hazin ve hüzün…

Başkalarının varlığını ve onların kaderini değiştirmeye çalışanların sonu çok vahim. Onlar için maalesef kurtuluş çok zor. Haykırışlarını tüm evren duyacak ve siz de duyacaksınız. Yaratıcının işine karışmak ve insanın veya insanların kaderi ile oynamak en vahim durumlardan biridir.

  • İnancı bahane edip büyü, sihir, düğüm atma, gibi insan doğasına aykırı işler yapanlar, her ne olursa olsun çalışmalarının sonu acı verici olacaktır. Sihir, büyü, düğüm atanlar, üfleyenler inkarcılar ile aynı kefeye koyulacaktır. Bunlar ile uğraşanları bilip hiç bir şey yapmayanlar, engellemeyenler ise suç ortaklarıdır.
Benzer Haber
1 100
Tombik

Hiç bir varlık yoktur ki yaratıcının işine karışsın. Hiç bir insana ne büyü gücü, ne sihir gücü , ne yaratıcının işine karışacak yetki ve kabiliyet verilmiştir. Unutmayın zamanlar ve mekanlar bizim ile birlikte hesap verecektir.

  • Düşünmemiz gerek, bu tür kötü durumlar ile uğraşanların hesap verme şansı olacak mı? Sonsuzluk hayatı onları öyle derine gömecek ki kurtarılmak isteler bile kurtulamayacaklar. Onun için siz, siz olun ne büyük, ne sihir, ne düğüm atma gibi büyü işleri ile uğraşmayın. Uğraşanları uyarın…Uyarmaz iseniz siz de onlar kadar suçlu olursunuz.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks