Savaş çığırtkanlığı yapanlar sizi önden alalım.

Buyrun kurşun sıkabilecekler...

Önden buyrun…

Ülkemizi savaş gibi korkunç bir olaya sürükleyenler sizi önden alalım.

Önce terörü oluşturup sonra terör adı altında barış diyerek kandırılan insanları daha sonra savaşa sürüklemek ancak şeytanilerin işidir.

Tombik

Ülkesinden bir kaç adam yüzünden sürülen daha sonra mülteci olarak adlandırılan ve son sınıf vatandaş muamelesi gören insanların suçu ne idi? Ve bu bir kaç adamı seçtikleri meçhul olan. seçimlerin sonuçlarının teknoloji tarafından açıklanması, yine şeytanilerin kurmuş olduğu bir ‘Düzen‘nin parçasının, paranoya diye tanımlanması ancak aptalların düşüncesidir.

Buyrun ülkemizi yönetenleri, bir top peşinde koşturup hayatını yaşayanları, hayatı cennet olarak gösteren reklamları ve bunda oynayan sanatçıları şöyle ön cepheye alalım. Bakalım bir kurşun sıkabilecekler mi?

  • Hiç bir insan yoktur ki diğer bir insanın Allah tarafından verilmiş yaşantısına dokunsun.

  • Bir de Müslümanım diyerek geçinen cahil münhasırların, akıllarını çalıştırmak yerine sürekli bir büyü, sihir, olmayacak duaya amin deme gibi olgularla uğraşmaları ne kadar akılcı acaba…

Toplumu savaşa sürükleyenlerin derhal cepheye gidip savaşmalarını ve bu memleketi nasıl savaşa getirdiler ise öyle bitirmelerini talep ediyorum.

Kimse gelecek nesillerin ve ülkemizin geleceği ile oynayamaz. Sürekli geçmişi hata gösterip de hata üzerine hata yapanlar lütfen bu hataları nasıl düzeltiyor iseniz düzeltin.

Ne beni bu yüzden, ne de; ülkenin her ne kadar kabullenip duyarsız kalan vatandaşları olsa da, insanlık görevini yerine getirecek kadar da milliyetçi bir toplumu savaşa sürükleyemezsiniz.

Bir kaç kişinin yanlış yönetimi, sorunu kökünde çözeceğiz veya intikam duyguları ile ki bu intikam duyguları sizin eserenizdir insanlar ölemez ve öldürülemez.

Medya denen sahtekarların savaş başlıkları ve şehitleri kullanarak insanları bir takım yıkımlara çağırmaları ise kabul edilebilir bir mantık değildir.

Buradan toplumu zora sokan, toplumu savaşa sürükleyen, toplumu kullanan ve yalan söyleyerek maddeci yapanların hepsini kınıyorum…Unutmayınız ki bunların hesabı verilecektir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks