Rekabet Kurumu‘nun Google için verdiği karar ve sonrasında Google’ın açıklamalarının ardından Samsung.

Samsung, Türkiye’ye yeni telefon sevkiyatını durduruyor mu?

Samsung, Türkiye’ye yeni telefon sevkiyatını durduruyor mu?

Rekabet Kurumu‘nun Google için verdiği karar ve sonrasında Google’ın açıklamalarının ardından Samsung, Türkiye‘ye yeni telefon sevkiyatını durduruyor mu? Videonun hemen altındaki haberden Samsung’un yaptığı açıklamayı okuyabilirsiniz.

Yaptığımız haberlerle ve paylaştığımız video ile yakından takip ettiğimiz Rekabet Kurumu‘nun Google için verdiği karar ve sonrasında Google’ın açıklamaları Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şimdi Google’ın olası ambargo uygulamasının yansımaları beklediğimizden hızlı karşımıza çıkabilir. Nasıl mı?

Tombik

Konuyla ilgili Samsung’un yaptığı açıklamayı aşağıdaki haberden okuyabilirsiniz.

Son dakika: Samsung Türkiye’den açıklama geldi! Son dakika: Samsung Türkiye’den açıklama geldi!

Samsung’un Türkiye’ye yeni telefon sevkiyatını durduracak olması gündeme bomba gibi düşmüştü. Samsung Türkiye açıklama yaparak, konuya bir açıklık getirdi…

Samsung, Türkiye’ye yeni telefon sevkiyatını durduracak mı?

Sektörden ismini açıklamadığımız kaynaklardan ve operatörlerden aldığımız duyumlara göre Samsung, Türkiye’ye yeni telefon sevkiyatını durduruyor ve önümüzdeki dönem yapacağı lansmanları da erteleyecek.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks