Paraları zimmetine geçirmekle suçlanan Mali İşler Sorumlusu.

ürkiye Binicilik Federasyonu'nda 'yolsuzluk' iddiası.

Türkiye Binicilik Federasyonu’nda ‘yolsuzluk’ iddiası; “Her şeyi itiraf etti”.

Türkiye Binicilik Federasyonu (TBF), kasasından paraları zimmetine geçirmekle suçlanan Mali İşler Sorumlusu Meltem Y.’nin tüm mal varlığına tedbir konuldu. TBF Başkanı Bülent Bora, “Bu kişi işlediği suçu itiraf etti. Çaldığı paranın bir kısmını, işten ayrılan eski muhasebe sorumlusu Meltem D.’ye göndermiş. Dekontları bizimle paylaştı” diye konuştu.

Hürriyet gazetesinde yer alan bilgilere göre, 2013 yılından bu yana TBF’de görev yapan Meltem Y.’nin zimmetine para geçirdiği şüphesi üzerine kurum yöneticileri harekete geçti. Konu ile ilgili yapılan müfettiş görevlendirmesi sonrası olay gün yüzüne çıktı. İlk olarak, kurum yetkilileri Meltem Y.’nin karıştığı iddia edilen olay ile ilgili soruşturma yaptı. Olay ile ilgili delillere ulaştıklarını belirten yetkililerin soruları üzerine Meltem Y. suçunu itiraf etti.

Meltem Y., federasyon hesaplarından zimmetine para geçirdiğini kabul etti. Meltem Y., “Daha önce Federasyon’un Mali İşler Sorumlusu olarak çalışan Meltem D.’nin zorlaması ile bu işi yaptım. Bu kişi, federasyon hesabından para almam için beni baskı altına aldı. Aldığım paranın bir kısmını da kendisine gönderdim” dedi. Meltem Y., kurumdan daha önce ayrılan Meltem D.’ye gönderdiği paraların dekontlarını da gösterdi.

detaylar, Haber Linki

Sosyal

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks