Özel Öğretim Kurumları Arapça Öğretim Programı.

MEB’den isteyen özel okullara Arapça öğretim programı.

MEB’den isteyen özel okullara Arapça öğretim programı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca, özel okulların talepleri doğrultusunda okul öncesi ve ilkokul 1. sınıflara yönelik ‘Özel Öğretim Kurumları Arapça Öğretim Programı’ hazırlandı. İsteyen özel okullar, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi ve ilkokulun bütün sınıflarında Arapça eğitimi verebilecek.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), özel okulların talepleri doğrultusunda okul öncesi ve ilkokul 1. sınıflara yönelik “Özel Öğretim Kurumları Arapça Öğretim Programı” hazırlandı.

Tombik

MEB yetkililerinden alınan bilgiye göre bakanlık, kamuoyunun ve öğretim kurumlarının talep ve beklentileri doğrultusunda eğitim programlarını geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

İSTEYEN OKUL UYGULAYABİLECEK

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünce daha önce Özel Öğretim Kurumları okul öncesi, ilkokullar İngilizce ve Kur’an-ı Kerim programları yayınlanmıştı. Öğrencilerin pedagojik ilkeler çerçevesinde Arapça öğrenimlerini sağlamak amacıyla da okul öncesi, ilkokul 1. sınıflara yönelik “Özel Öğretim Kurumları Arapça Öğretim Programı” hazırlandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks