Muğla Fethiye’de internetten tanıştığı kadınla villada alkol içen adam…

İnternetten tanıştığı kadını boğarak öldürdü!

İnternetten tanıştığı kadını boğarak öldürdü! Savunması pes dedirtti.

Muğla Fethiye’de internetten tanıştığı kadınla villada alkol içen adam, alkolün etkisiyle kadını boğarak öldürdü. Olay sonrası İstanbul’a gelen şahıs, polise teslim oldu. Polise verdiği ifadesinde ise, “Aramızda tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle tartışmamız kavgaya dönüştü. Sinirlerime hakim olamayıp, boğazını sıkarak, öldürdüm.” dedi.
Fethiye ilçesinde Hasan Aydın (36), villasında birlikte alkol aldığı kadın arkadaşı Asena Ercan’ı (27) elleriyle boğarak öldürdü. Hasan Aydın, olayın ardından gittiği İstanbul’da polise teslim olup, suçunu itiraf etti.

ALKOL İÇERKEN TARTIŞTILAR

Tombik

Olay, 28 Ekim gecesi Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde meydana geldi. İnternet üzerinden tatilcilere villa kiralama işi ile uğraşan Hasan Aydın, ilçede yaşamak için villa arayan Asena Ercan ile tanışıp, arkadaş oldu. İstanbul’dan ilçeye gelen Asena Ercan, Hasan Aydın ile birlikte villada alkol almaya başladı. Bir süre sonra Ercan ve Aydın arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Aydın, genç kadını elleriyle boğarak öldürdü.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks