Kızını, boğarak öldürdükten sonra parçalarına ayıran babanın ve olayı bildiği halde polise bildirmeyen anne

Kızının yaptığı işten utanç duyan baba kızını boğup parçalara ayırdı.

Kızının yaptığı işten utanç duyan baba kızını boğup parçalara ayırdı.

Edirne’nin Keşan ilçesinde, bir eğlenme mekanında oryantallik yapan kızını, boğarak öldürdükten sonra parçalarına ayıran babanın ve olayı bildiği halde polise bildirmeyen annenin yargılanmasına başlandı.

Edirne’nin Keşan ilçesinde, bir eğlenme mekanında oryantallik yapan kızı Diğdem Uslu’yu (32) boğarak öldürdükten sonra cesedini bıçakla parçalara ayırarak, ormanlık alana gömdüğü iddiasıyla tutuklanan baba Hasan Uslu (56) ile olayı polise bildirmediği öne sürülen anne Satı Uslu’nun (54) yargılanmasına başlandı.

Tombik

ORMANLIK ALANDA KESİK İNSAN UZUVLARI BULUNDU

Keşan’da geçen 9 Ocak’ta, İspat Cami Mahallesi Özgün Yapı Kooperatifi arkasında bulunan ormanlık alanda, kozalak toplamaya giden bir kişi gazete kağıdına sarılmış kesik insan kolu buldu. Polis ekiplerince yapılan parmak izi incelemesinde, omuz hizasından kesildiği belirlenen sol kolun, kentteki bir gece kulübünde oryantallik yapan Diğdem Uslu’ya ait olduğu tespit edildi. Kesik kolun bulunduğu ormanlık alanda, kadına ait olduğu değerlendirilen kalça kemiği, kafa ve diğer uzuvlar da bulundu.

POLİS, DÖNERCİ BABASINDAN ŞÜPHELENDİ

Vücut parçaları üzerinde düzgün kesikler olduğunun belirlenmesi üzerine polis, Diğdem Uslu’nun dönerci ustası olan babası Hasan Uslu üzerine yoğunlaştı. Uslu Ailesi’nin evinde yapılan incelemede de cinayet izleri bulundu. Polis, baba Hasan Uslu ve anne Satı Uslu’yu gözaltına aldı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks