Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Hatay’da şehit ailesini ziyareti.

Türkiye'nin Suriye'de rejim değişikliği hedeflediği...

‘Akar’ın, şehit ailesini ziyareti sırasında böyle bir söz söylediği iddia ediliyor’.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Hatay’da şehit ailesini ziyareti sırasında, Türkiye’nin Suriye’de rejim değişikliği hedeflediği yönünde bir söz söylediği yönünde iddialar çıktığını yazdı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında İdlib krizini yazdı.

Tombik

Selvi, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın şehit ailesi ziyareti sırasında dile getirdiği iddiaları aktararak, “Ama Türkiye, TV’lerdeki tartışma programlarında Suriye’de rejim değişikliğini hedeflemekle suçlanıyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Hatay’da şehit ailesini ziyareti sırasında bu yönde bir söz söylediği iddia ediliyor.” ifadelerini kullandı.

İddiaya göre Akar, şehit ailesinin “Paşam, bu iş ne zaman bitecek” sorusu üzerine “Bu rejim defolup gidene kadar bu iş sürecek. Rejim defolup gidince bitecek” yanıtını verdi.

Selvi’nin bugünkü yazısında yaşananları anlattığı bölüm şu şekilde:

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, “Suriye’nin toprak bütünlüğünden yanayız” diyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Meclis’teki kapalı oturumda “Bizim kimsenin toprağında gözümüz olmadığı gibi, kimsenin de bizim toprağımızda gözünün olmasına izin vermeyiz” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks