Maske yetmez, kısırlaştırın bizi…

Keyfine bak! Aşılandım

LeMan’dan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın skandal videosuna karikatürlü gönderme: “Maske yetmez, kısırlaştırın bizi”.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın turistler için Türk Hava Yolları ile ortaklaşa hazırladığı ve tepkilerin ardından sildiği ‘Keyfine bak! Aşılandım’ videosuna, karikatür dergisi LeMan’dan karikatürlü yanıt geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun “Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız” açıklamasının ardından Kültür veTurizm Bakanlığı’ndan, turistlere yönelik “Keyfine bak! Aşılıyım” yazılı reklam videosu geldi. Söz konusu video, sosyal medyadaki ciddi tepkilerin ardından, yayımlandıktan 2 saat sonra silindi.

Bakanlığın, yabancı turistlere Türkiye’yi tanıtmak amacıyla Türk Hava Yolları (THY) ile ortaklaşa hazırladığı videoda “I’m Vaccinated” yani “Aşılıyım” baskılı maskeler kullanıldı. Videoda turizm sektöründe çalışanların yüzlerinde “Keyfini çıkarın, aşılandım” yazılı maskeler olduğu görüldü.

“TURİST OLMAYAN HERKESİ İŞARETLİYORUZ”

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tepki çeken videosuna, karikatür dergisi LeMan’dan da karikatürlü bir yanıt gerdi. Söz konusu karikatür, LeMan’ın sosyal medya hesabından “Maske yetmez, kısırlaştırın bizi” sözleriyle paylaşıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks