Mars’ta uzaylılara ait kanıtlar bulundu.

Dünya'dan daha büyük uzay gemisi.

NASA uydusu Güneş’in yakınında ‘Dünya’dan daha büyük uzay gemisi’ tespit etti! NASA herhangi bir açıklama yapmadı.

İnsanlar yıllardır Ay’a uzaylılar tarafından gidemiyor, Mars’ta uzaylılara ait kanıtlar bulundu, UFO’lar birçok kez Dünya’yı ziyaret etti, UFO’ların Dünya’da gizli iniş yerleri var vs… gibi daha birçok iddia ve komplo teorisi yıllarca gündeme geldi. Ancak bu seferki gerçekten farklı bir boyutta. Uzaylılar hakkındaki ilginç iddialarıyla gündeme gelen Scott C. Waring, ‘Dünya’dan daha büyük bir uzay gemisi’ tespit ettiğini ileri sürdü ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

ESA (Avrupa Uzay Ajansı) ve NASA’nın (Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi) ortak projesi olan SOHO uzay aracı (Solar and Heliospheric Observatory), 1995 yılında uzaya fırlatıldı. SOHO ile Güneş hakkında bilgi toplanıyor. Güneş’in atmosferi ve yapısı hakkında araştırmalar yapılıyor.

Tombik

SOHO sayesinde Güneş fırtınalarından, güçlü manyetik alanlara kadar birçok araştırma ve gözlem gerçekleştirildi.
Express.co.uk sitesinin haberine göre komplo teorisyeni ve UFO avcısı Scott C. Waring, SOHO’nun şimdiye kadarki en şaşırtıcı keşfini yaptığını düşünüyor. Waring, Güneş’in yakınında gezegenimizden de büyük bir uzay gemisi tespit ettiğini iddia etti.

Waring, SOHO’nun Güneş’i yeşil bir filtreyle gösteren EIT 195 kamerasından çekilen fotoğrafı kanıt olarak gösterdi.

Waring konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“İlk başta bu anomalinin Güneş’ten gelen bir magma veya materyal olduğunu sandım. Ancak dikkatli biçimde baktığım zaman nesnenin şeklinin çok mükemmel olduğunu gördüm.

Modern ok başlarını andıran doğru açılar var gibi görünüyor. Doğal olarak oluşan bir nesne için bu kadar doğru açı çok fazla.”

UFO uzmanı, Güneş’in yarıçapını baz alarak bu nesnenin Dünya’dan daha büyük olduğunu ileri sürdü ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Dünya milyarlarca yıl önce oluştu. Ama Dünya’dan daha önce oluşan ve akıllı türlere ev sahipliği yapan gezegenleri düşünün. Yabancı yaşam formlarının milyarlarca yıl içinde yapabileceği teknolojik gelişmeleri hayal edin.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks