Koronavirüsle ile ilgili basın toplantısı düzenlenen ABD’li iki doktor.

Ölüm raporlarına koronavirüs yazılması için baskı görüyoruz.

ABD’li doktorlardan ezber bozan açıklama: Ölüm raporlarına koronavirüs yazılması için baskı görüyoruz.

Koronavirüsle ile ilgili basın toplantısı düzenlenen ABD’li iki doktor, dünyada yüzbinlerce can alan salgın konusunda ezber bozdu. Domuz ve kuş gribinde karantina uygulamalarının yapılmadığına işaret eden ABD’li doktorlar, ölüm raporlarında korona yazılması için baskı gördüklerini dile getirdi.

YouTube’da paylaşıldıktan 5 dakika sonra “Uygunsuz İçerik” gerekçesiyle kaldırılan ABD doktorların koronavirüsle ilgili açıklamaları tekrar gündeme geldi. Mikrobiyoloji, Biyokimya ve Bağışıklık Bilimi konularında 20 yıl deneyimli Dr. Dan Erickson ve Dr. Artin Massihi’nin basın toplantısında yaptığı Kovid-19’la ilgili söylediği sözler ezberleri bozdu.

Karantinanın bağışıklık sistemini zayıflattığını belirten ABD’li doktor, “Yaşadığımız gerçekleri alıp bir sorgulamak istedik. Gerçekten bilimi uyguluyor muyuz bu konuda? Çocuk dünyaya geldiği an bağışıklık sistemi hiç oluşmamıştır. Bu nasıl oluşur? Çocuğun elini ağzına götürmesiyle, gözüne götürmesiyle, virüslerin, bakterilerin vücuduna girmesiyle, vücudunun bunlara karşı tepki göstermesiyle, antikor geliştirmesiyle oluşur. Karantina hepimizin bağışıklık sistemini zayıflatıyor. Bu kadar süre karantinada kalacağız, ondan sonra hepimiz birden dışarı çıkacağız ve bağışıklık sistemlerimiz zayıflamış bir şekildeyken tekrar mikrop-virüs alışverişi yapacağız. Tahmin edin bakalım ne olacak? Hastalık oranları yukarıya çıkacak. Bizim yapmamız gereken bu değil. Bunun hiçbir manası yok.” dedi.

Detaylar, Haber Linki

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks