‘Koca şiddeti’ yüzünden çocuklarıyla kaçmak zorunda kaldı.

‘Beni ve çocuklarımı eşimden kurtarın’.

‘Koca şiddeti’ yüzünden çocuklarıyla kaçmak zorunda kaldı… Ama iddiasına göre eşi peşini bırakmadı, ölüm tehditlerine devam etti. Şikayetlerinden sonuç alamayan genç kadın, “N’olur bize yardım edin” diye feryat etti.

Gaziantep’te yaşayan ve boşanma davası devam eden iki çocuk annesi Serap Özğap (27) iddiasına göre, 9 yıllık evliliği boyunca sürekli eşi Uğur Özğap’tan şiddet gördü. Her şiddet gördüğünde şikayet etmek istedi ancak Uğur Özğap onu çocuklarını öldürmekle tehdit etti. Yıllarca evliliğini bu şekilde sürdürmek zorunda kalan Serap Özğap bir gün gözünü karartıp iki çocuğuyla eşinin önceki evliliğinden olan diğer iki çocuğunu alıp kendi ailesinin yanına gitti.

Tombik

Ailesiyle yaşamaya başlayan Özğap’a burada da huzur yoktu. Eşi bu kez eve dönmemesi durumunda ailesini öldürmekle tehdit edince, genç kadın yine çaresizce dört çocukla evine döndü. Eve döndüğünde şiddet artarak devam etti. En son eşi 11 yaşındaki üvey oğlunun boynunu kemerle sıkınca Serap Özğap dört çocuğu da alıp bir sığınma evine yerleşti. Ancak bu da çözüm olmadı… “Ölümle tehdit ediliyoruz” diyen ve eşinin madde kullandığını öne süren Serap Özğap şu iddialarda bulundu:

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks