Kanal İstanbul projesinin yapımına hız verilmesi.

Ekrem İmamoğlu'ndan 2023 seçimleri

Ekrem İmamoğlu’ndan 2023 seçimleri için çok iddialı sözler:

2 sene sonra bu memleketi Millet İttifakı yönetecek.

Kanal İstanbul projesinin yapımına hız verilmesine tepki gösteren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuyu 2023 seçimlerine getirip çok iddialı cümleler kurdu. İmamoğlu, “İstanbul’a ihanet eden kim varsa gelecekte hesap verir. 2 sene sonra bu memleketi Millet İttifakı yönetecek. Bu yapılanlar, bu işi alanlar, bu finansı verenler, devletin ve milletin hafızasından asla çıkmayacak. Ben buna inanıyorum” dedi.

KRT TV’de Şimdiki Zaman programının konuğu olan İmamoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Kanal İstanbul için “İstanbul’a ihanet eden kim varsa gelecekte hesap verir” diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılında yapılması planlanan seçimlerle ilgili ilginç sözler sarf etti. İmamoğlu, “2 sene sonra bu memleketi Millet İttifakı yönetecek. Bu yapılanlar, bu işi alanlar, bu finansı verenler, devletin ve milletin hafızasından asla çıkmayacak. Ben buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks