Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan gaz çıkışına ilişkin açıklama.

Gemlik’teki depremden 7 dakika önce Marmara Denizi’nden duman yükseldi.

Gemlik’teki depremden 7 dakika önce Marmara Denizi’nden duman yükseldi (Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan gaz çıkışına ilişkin açıklama).

İstanbul’dan da hissedilen Gemlik Körfezi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremden 7 dakika önce, Mudanya ilçesi açıklarında denizden duman yükseldiği ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen anlar, sosyal medyada çok konuşuldu. Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er, görüntülerin normal olduğunu söyledi. “Her gaz çıkışı, bir deprem olacak anlamına gelmez.” diyen Er, Marmara Denizi’nde sürekli gaz çıkışları gerçekleştiğini belirterek, “Fay hatlarından gaz çıkışı olması zaten normal. Genellikle radon gazı çıkar.” açıklamasını yaptı.

Bursa’daki Gemlik Körfezi’nde önceki gün 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Megakent İstanbul’da da hissedilen deprem, vatandaşlar arasında panik yarattı.

Tombik

Mudanya ilçesi Kumyaka Mahallesi açıklarında depremden 7 dakika önce denizden duman yüksekliği görüldü. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Benzer Haber
1 628

Gemlik’teki depremden 7 dakika önce Marmara Denizi’nden duman yükseldi (Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan gaz çıkışına ilişkin açıklama) – 1Denizden duman yükseldiğini gösteren anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi

“AKTİF FAY HATLARINDA NORMAL”

  • Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı ve Yüksek Jeoloji Mühendisi Engin Er, depremden kısa süre önce gerçekleşen gaz çıkışına ilişkin açıklama yaptı.

Aktif fay hatlarındaki gaz çıkışlarının normal olduğunu ve bu gaz çıkışının yeni bir depremin habercisi olmadığını vurgulayan Engin Er, Marmara Denizi’nde birçok noktada gaz çıkışı gerçekleştiğini söyledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks