Japon deprem uzmanı Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki.

Japon uzman Türkiye'de beklenen depremin büyüklüğünü açıkladı.

Japon uzman Türkiye’de beklenen depremin büyüklüğünü açıkladı.

Japon deprem uzmanı Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki Türkiye’de beklenen en büyük deprem 8-8.5 büyüklüğünde olmasının ön görüldüğünü. Türkiye’nin dünyada 6. sırada, metrekare başına 17. sırada deprem ülkesi olduğunu ancak depremdeki ölümlerde ise 3. sırada olduğunu söyledi. Japon uzman ‘Bir Türk olarak bu durumdan utanıyorum’ dedi.

Japon deprem uzmanı Yüksek Mimar ve Yüksek İnşaat Mühendisi Yoshinori Moriwaki Türkiye’de beklenen en büyük deprem 8-8.5 büyüklüğünde olmasının ön görüldüğünü. Türkiye’nin dünyada 6. sırada, metrekare başına 17. sırada deprem ülkesi olduğunu ancak depremdeki ölümlerde ise 3. sırada olduğunu söyledi. Japon uzman “Bir Türk olarak bu durumdan utanıyorum” dedi.

Tombik

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Depreme Hazır mıyız’ konulu konferans NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Üniversitenin inşaat mühendisliği ile mimarlık bölümü öğrencilerinin katıldığı konferansta konuşmacı olarak ise İnşaat Yüksek Mühendis Cevdet Şentürk ile deprem uzmanı yüksek mimar inşaat yüksek mühendisi Yoshinori Moriwaki katıldılar.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks