İstanbul Kadıköy’deki evinde parlayan tüpü panikle eline alan yaşlı adam, tüpü dışarı attı.

Kadıköy’de yaşlı adamın attığı tüp mahalleyi yaktı!

Kadıköy’de yaşlı adamın attığı tüp mahalleyi yaktı!

İstanbul Kadıköy’deki evinde parlayan tüpü panikle eline alan yaşlı adam, tüpü dışarı attı. Yaşlı adamın tüpü attığı yerde park halinde bulunan otomobil alev aldı. Yanmakta olan otomobilden de uzaklaştırılmaya çalışılan tüp karşıdaki metruk binaya atılınca, burada da küçük çaplı yangın çıkardı. Olayda yaşlı adamın eli yanarken, itfaiyenin müdahalesi büyük bir faciayı önledi.

Kadıköy Eğitim Mahallesindeki Açıkgöz Sokak’ta bulunan iki katlı evde yaşayan İbrahim Portakal isimli vatandaş, evindeki tüpün yere düşüp aniden parlaması üzerine ne yapacağını şaşırdı. Yaşlı adam, evinin yanmasını önlemek amacıyla, yanan tüpü panik halinde eline alarak evden dışarı attı. Ancak tüpü attığı yerde başka bir cismin olabileceği ihtimalini hesaba katmadı.

Tombik

Yaşlı adamın tüpü attığı yerde, sokakta park halinde bulunan ve komşusu Ali Günay’a ait olan otomobil duruyordu. Yanan tüpün etkisiyle otomobil de alev alınca mahalleli büyük panik yaşadı. Sağ ön tarafından alevlere teslim olan otomobilde ciddi oranda maddi hasar meydana geldi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks