İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT’nin Genel Müdürü Arif Emecen.

Öğrenciye 5 kontör avans.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT’nin Genel Müdürü Arif Emecen, yeni yılda uygulamaya konulacak öğrencilere yönelik projesini ilk kez açıkladı: ”Öğrenci arkadaşlarımızın sabah da sınavı var. Bileti yok, otobüse binemiyor. O anda belki nakiti de yok. O gün biz ona, ‘Bonus’ diyebileceğimiz, ekstra 5 binişe kadar kontör vereceğiz.”.

“ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ OLSUN”

Tombik

CHP’li İBB ve Kadıköy Meclis Üyesi Ülkü Koçar, geçen hafta İBB Meclis Başkanlığı’na bir önerge ileterek yaşamın gitgide zorlaştığı İstanbul’da öğrenci olmanın zorluklarından bahsederek şu teklifte bulunmuştu: “Öğrenciler okul ile evleri arasında birkaç otobüs değiştirmek zorunda kalıyorlar. İstanbul’daki tüm öğrenciler için ulaşımı ücretsiz hale getirsin. İETT‘nin gelir giderlerine baktığımızda belediyemizin büyük bir kaybı olmayacağını ve gereksiz harcamaların kısılmasıyla bunun karşılanabilir olduğunu düşünmekteyiz”

“MAALESEF MÜMKÜN DEĞİL”

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks