İsraf ve makam araçları.

İmamoğlu’nun "israf" dediği araçlar Yenikapı’ya getiriliyor.

İmamoğlu’nun “israf” dediği araçlar Yenikapı’ya getiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde sık sık dikat çektiği israf ve makam araçları konusunda harekete geçti. İBB tarafından ücreti ödenen yüzlerce araç İstanbul’da Yenikapı meydanına getirilmeye başlandı. Araçların toplanmaya başlamasıyla Yenikapı adeta araç sergisine dönüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından toplanan araçların fotoğrafını paylaşarak şöyle yazdı: “Bu sadece ufacık bir başlangıç.. Araçların devamı halka yapılan ihanetlerin ise sonu geliyor. Rantı kollayanların karşısında halkı koruyan bir anlayış ve başkan İstanbul’a nefes aldırmaya devam ediyor.”

Tombik

Yenikapı’ya getirilen yüzlerce araca dair fotoğraf ve video sosyal medyada hızla yayıldı. Ekrem İmamoğlu göreve geldikten sonra israfla mücadele edeceği sözü verirken bunların başında makam araçları geliyordu. İmamoğlu araçların ihtiyaç dışında kullanıldığını savunuyor.

CHP Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı da sosyal medya hesabından Yenikapı’ya getirilen araçların videosunu paylaştı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks