İranlı alternatif tıp uzmanı Abbas Tebriziyani, virüsün ilacını bulduğunu açıkladı.

İranlı tıpçı, korona virüsünün çaresini açıkladı.

İranlı tıpçı, korona virüsünün çaresini açıkladı.

İranlı alternatif tıp uzmanı Abbas Tebriziyani, virüsün ilacını bulduğunu açıkladı. Tebriziyani, koronavirüsünün tedavisinin İmam Musa Kazım ve Ali Rıza’nın önerisi olan Çörek otunun bal ile karışımı olduğunu söyledi.

  • Dünya ilk kez geçtiğimiz ay Çin’de ortaya çıkan ve yüzden fazla kişinin ölümüne yol açan Korona virüsünü tartışmaya devam ederken, İranlı alternatif tıp uzmanı Abbas Tebriziyani, virüsün ilacını bulduğunu açıkladı. Arap medyasında çıkan haberlere göre, mollalar ve Ayetullahlar kenti olarak bilinen Kumlu Şii alim Tebriziyani, Korona virüsünün tedavisinin İmam Musa Kazım ve Ali Rıza’nın önerisi olan Çörek otunun bal ile karışımı olduğunu söyledi.
Tombik

İRANLI ALTERNATİF TIBÇIDAN

İLGİNÇ YAKLAŞIM

Tebriziyani, daha önce de modern tıp kitaplarından kurtulmayı önererek komaya giren hastaların tedavisinde susam yağının hastaların burnundan enjekte edilmesini önermişti. Tebriziyani, bu durumda “Hasta eğer müminse komadan bir gün sonra çıkar, Kâfir ise ölür, Münafık olması durumunda ise komada kalmaya devam eder” ifadelerini kullanmıştı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks