İnsanlar

Size doğru bir yolda kullanmanız için bir güç verildi.

1 Vahşetin, dehşetin, ölümün arkasındaki akıllı canlı.

Sahip olduğu akıl ile mantığı icad eden ancak hiç bir zaman kullanmayan iyonik vaka. Düşünmekten öte yargılamayı seven, aklını kullanmaktansa başka akıllara kulak verme ile meşgul edilen bir beyin.

Yetilerini algılamayan, sahip olduğu sonsuz hayatı göremeyen, verilen enerjisini kötüye kullanan bir hayvan gibi insan…

Dünya’nın şu haline bir bakınız…ne görebiliyorsunuz.

Kelimelerden oluşturularak meydana getirilmiş bir hayat ile sahip olduğu gücü bulamayan, bulanların ise kötüye kullandığı bir yaşam şekli. Haddime düşmeyerek; kabul edilmiş bir hayatı sanki Allah size vermiş gibi algılayan bir hücre yapısı ile yaşayan insanoğlu…

Her zor durumda inancı ortaya atan, ancak hiç bir zaman tam anlamı ile inanca sahip çıkamayan bir toplum yapısı. Kendisi bulmaktansa, kendisi düşünmektense, başkalarının bulduğu hayatı kabul eden, başkalarının kendi adına düşünmesini sağlayan bir sistem ile karşı karşıya.

2 İnsanlar;

İnsandan meydana geldiğinizi nasıl unutursunuz…Bir meniden ve yokken var olan bir akıllı canlısınız. Tanımlanmış bir hayat üzerine geliyorsunuz. Duyarsız bir şekilde dünyayı terk ediyorsunuz. Silkinin ve kendinize gelin. Sonra haykırarak ve yalvararak sahip olacağınız bir sonsuz yaşama sahip olacaksınız. Bu sonsuz yaşam nedir, bilmeniz mümkün değil…Ancak onu düşünme ve bulma yetisini sahipsiniz. Size doğru bir yolda kullanmanız için bir güç verildi. Yolunuza oturan Şeytan ile yolunuzu değiştirmeyin.

Doğru olun, dürüst olun, samimi olan ve adaleti sağlayın, haklara tecavüz etmeyin. Bunları olmayanları uyarın. Uyarmak ile de sorumlusunuz. Çünkü siz akıllı ve inançlı bir canlı olarak yaratıldınız.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks