Haber Veriyoruz
Güncel Haber Yayın ve Yorum Sitesi

İnşallah vurucu darbeyi yapacağız ve Kandil’i de terörden temizleyeceğiz.

1.230

Bakan Bülent Tüfenkçi: Vurucu darbeyi indireceğiz.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Kandil’e yönelik operasyona ilişkin, “Şu anda 25-27 kilometre kadar içlerine ilerledik ve terörle ciddi anlamda mücadele ediyoruz. İnşallah vurucu darbeyi yapacağız ve Kandil’i de terörden temizleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’nin 15 Temmuz 2016’da hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını hatırlattı.

Benzer Haber
1 2.691
Benzer Haber
1 2.691

FETÖ’nün hain darbe girişiminden sonra, milletin direnci ve ordu içerisindeki hainlerin de temizlenmesiyle beraber, yurt içinde ve dışında teröre karşı amansız bir mücadele verildiğini vurgulayan Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konu hakkında “İnlerine gireceğiz” dediğini anımsattı.

İNLERİNE GİRDİK”

Tüfenkci, “O tarihten bu yana inlerine girdik ve gerçekten de yurt içinde de dışında da başarılı operasyonlar yaptık. İşte Afrin bunlardan bir tanesiydi. Fırat Kalkanı, Cerablus, Bab bunlardan bir tanesiydi. Şimdi Kandil… Yıllarca terörün bataklığı, kaynağı olmuştu. Esasında biz bu operasyonlara başlamıştık. Şu anda 25-27 kilometre kadar içlerine ilerledik ve terörle ciddi anlamda mücadele ediyoruz, o sarp coğrafyaya rağmen. İnşallah vurucu darbeyi yapacağız ve Kandil’i de terörden temizleyeceğiz, ülkemiz için tehdit olmaktan çıkaracağız.” diye konuştu.

Detaylar, Haber Linki

Enable Notifications OK No thanks