İngiltere’de bir sağlık çalışanının çektiği video ülkeyi ayağa kaldırdı.

Sağlık çalışanının itirafı ülkeyi ayağa kaldırdı!

Sağlık çalışanının itirafı ülkeyi ayağa kaldırdı! Çektiği video sonrası akıl hastanesine kapatılması gerektiğini düşünenler bile var.

İngiltere’de bir sağlık çalışanının çektiği video ülkeyi ayağa kaldırdı. Genç kadının sağlık sertifikasını göstererek “Bunu hak edecek bir şey yapmadım, hastanelerde telefonlara bile bakmıyorduk” itirafı, bir taraftan yoğun destek gördü. Vatandaşların bir bölümü ise genç kadının akıl hastanesine kapatılması gerektiğini düşünüyor.

İngiltere, koronavirüs tedbirlerini protesto etmek için sokaklara dökülen vatandaşlardan sonra diğer şoku da bir sağlık çalışanının itirafları ile yaşadı. Ulusal Sağlık Hizmetleri çalışanı Louise Hampton’un aracında sağlık sertifikası ve rozetini göstererek çektiği video, önce sosyal medyada büyük ilgi gördü. On binlerce kez izlenip paylaşılan video, gazetelerin de manşetlerine konu oldu. Söz konusu videoda ise Hampton, elindeki sertifikayı hak edecek hiçbir şey yapmadığını, çalıştığı hastanede çalan telefonlara bile bakmadıklarını söyledi. Genç sağlık çalışanı hakkında soruşturma başlatıldı. Vatandaşların bir bölümü Louise’e destek olurken bir kısmı ise onun akıl hastanesine kapatılması gerektiği düşüncesinde.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ PROTESTO EDİLİYOR

Dünyanın farklı yerlerinde sokağa çıkma kısıtlamaları ve maske takma zorunluluğunu protesto eden yürüyüşler ve gösteriler devam ediyor. Hafta sonu Almanya’nın başkenti Berlin’de 38 bin kişi sokaklara döküldü ve koronavirüs kısıtlamalarını protesto etti. Polis ile arbede yaşayan protestoculardan 200 tanesi gözaltına alındı. Benzer görüntüler İngiltere’nin başkenti Londra’da da yaşandı. Ünlü Trafalgar Meydanı’nda toplanan yaklaşık 20 bin kişiden pek azı maske takıyordu. Göstericiler etkinlikte Downing Caddesi’nden Parlamento Binası’na doğru yürürken ‘Hükümet yalanlarına son verilmesi’ ve tüm özgürlüklerin yeniden sağlanması çağrısında bulundular.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks