İddia ediyorum dünya şuanda sanal beyin denen bir makine tarafından yönetiliyor…

Siz fiziğe uyarlanmış bir insan modelisiniz.

Peki bu makineyi kimler kodladı ve kimler bu testi tüm insanlığa uyguluyor. Ve bunu nasıl yapıyor…Merak ettiniz değil mi?

Size daha önce yazmıştım bu bir tatbikattır diye. Virüs dünya için bir tatbikat denemesi ve geçiş dönemidir. Ayrıca eğer virüs gerçek ise ki ben gerçek olduğuna inanmıyorum, bu virüs dünya dışı bir varlığın genetik yapısından alınmış ve kodlanmış olabilir.

Şunu söylemeliyim ki siz sadece ikonların, filmlerde verilen mesajların, çizgi filmlerde anlatılmak istenenlerin, kartların üzerindeki simgelerin ve bunun gibi geleceğin planlandığına dair mesajları farklı şekillerde gördünüz veya size bildirildi. Asıl mesajlar ‘Son’un mesajları kelimelerde saklı idi. Siz bunu asla algılayamadınız ve düşünemediniz.

Gerçekte eğitim insanın yetiştirilmesi yaşama adapte edilmesi için uyduruldu ve kitaplar oluşturularak insanlık adım adım uygulanan düzene doğru çekildi. Ve bu eğitim içerisinde ne tür bilgiler vardı ve bu bilgileri beyninize nasıl yazdırdılar…İşte gerçek burada gizli.

99 Eğer bunu kabul eder iseniz neden bilgiye uyarlanmamış olasınız ki…Siz sadece gördükleriniz, duyduklarınız ve okuduklarınız ile varsınız. Bunların gerçekliği de yine görüyorum, duyuyorum ve okuyorum demeniz ile gerçeklik kazanıyor.

Peki gördüğünüz ne kadar gerçek, duyduğunuz ne kadar doğru ve okuduğunuz meydana gelmiş mi? Bunları ispat edin desem güleceksiniz. Ama hayatınız bunlardan ibaret kabul ediyorsunuz.

Şuan dünyayı etkisi altına alan virüs denen mikro organizmayı gördünüz mü? Tabi ki hayır.
Virüs hakkında ne biliyorsunuz? Duyduklarınızı.
Neler okuyorsunuz? Size verilenleri.
Neleri izliyorsunuz? Size gösterilenleri.

Neyi algılıyorsunuz? Algılamalarınız da bir şüphe bir tereddüt var mı? Algılamalarınızdan biri veya öngörü ve verilerinize dayanarak diyorum ki neden binlerce bilim adamı bu virüsün anti-virüsünü (aşısını) bulamadı.

Eğer virüs var ise neden tedavisi bulunamıyor veya bilmem şu kadar uzun sürede aşısı üretilir deniliyor. Veya yok mutasyona uğradı uğrayacakmış diye yaygara yapılıyor…Çünkü virüs dünya dışı bir varlıktan meydana getirildi.

Eğer virüs yok ise dünyayı bu şekle sokan ve bizleri korkutan nedir? Çünkü sadece izliyoruz…

Bakınız siz sadece ekranda gördükleriniz ile şuan ki hayatınıza sahip oldunuz. Bu ekrana gelen verilerin doğruluğunu ispat edebilir misiniz? Bir film olmadığını, bir senaryo olmadığını hatta bir bilgisayar oyunu olmadığını ispat edebilir misiniz?

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks