Haber Veriyoruz
Güncel Haber Yayın ve Yorum Sitesi

Hakkımız Hukukum gasp ediliyor kimsenin çıtı çıkmıyor.

Türk Telekom bunu hep yapıyor önceki senelerde de bir çok kez yaptı.

204

Türk Telekom tarafından hakkımız hukukumuz gasp ediliyor.

Türk Telekom yalan söylüyor ve paramızı gasp ediyor. 2 ay önce Türk Telekoma geçiş yaptım üç ay boyunca yenilenecek ücrete (115 TL) bir paket verdi ve üç ay boyunca yenilenecek dedi. İki kez üst üstü 300 TL toplam 600 TL yükledim. Fakat paket iki kez yenilendi. Üçüncüsü yenilenmedi.

2 ay geçtikten sonra maalesef verilen sözler tutulmadı ve yatırılan paralar paketsiz işlem olarak işlendi üçüncükez 300 TL yatırdım onu 2 gün içerisinde bir kaç kez sadece bir kaç dakika internete girdiğim halde sadece bir kaç kısa görüşme sonucu onu da gasp etti.

Benzer Haber
1 2.637
Benzer Haber
1 2.637

Durum için kendilerine aradım bağlanana kadar içinde kalan bakiyeye de gasp etti. Ve kimseye bağlanıp da bilgi alamadım. Bu nasıl bir şeytanı düzen. Buna kim dur diyecek milyonlarca kişi Türk Telekom dan şikayetçi birileri çıkıp bu şikayetleri kayda değer almıyor.

Bu durum yüzbinlerce kişinin başına geliyor ve yıllardır değişmeyen bir durum. Bu nasıl bir ülke kimse çıkıp da yapılan adaletsizlikleri söyleyemiyor ve hakkını arayamıyor.

Zehir Zıkkım olsun burnunuzdan fitil fitil gelsin. Delili de aşağıdadır.

Enable Notifications OK No thanks