Seren Serengil’in üstlendiği magazin programı.

Mahkeme Seren Serengil için karar verdi: Hapse giriyor.

Gülben Ergen, Seren Serengil’in sunuculuğunu yaptığı magazin programında yaptığı yayınlar nedeniyle tedbir kararı aldırmıştı. Serengil’in Gülben Ergen aleyhine yaptığı yayınları sürdürdüğü gerekçesiyle yapılan başvuru üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi.

Gülben Ergen sunuculuğunu Seren Serengil’in üstlendiği magazin programında aleyhine yayınlar yapıldığı gerekçesiyle 10.Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. 16 Ekim’de mahkemeden Seren Serengil’e, programında ve diğer internet hesaplarında aleyhinde yayın ve paylaşımlar yapmaması için ihtiyati tedbir kararı verildi.

Tombik

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; Serengil mahkemenin bu kararına bir üst mahkeme olan İstanbul 11.Aile Mahkemesi’nde itiraz etti. Seren Serengil’in itirazı reddedildi. İddiaya göre Seren Serengil, 20 Ekim, 23 Ekim ve 24 Ekim tarihlerinde mahkemenin tedbir kararına rağmen Gülben Ergen aleyhinde yayınlar yapmayı sürdürdü. Gülben Ergen de bu defa mahkemenin tedbir kararına muhalefet ettiği gerekçesiyle Seren Serengil hakkında zorlama hapsinin uygulanması için tekrar mahkemeye başvurdu.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks