Google Play Store de sahte whats app. Son anda fark edildi ve kaldırıldı.

WhatsApp Play Store’a büyük ders verdi.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Google Play Store’a çok büyük bir ders verdi. Tehlikenin boyutunu fark eden Google ise duruma hemen müdahale ederek uygulamayı kaldır.

Sahte WhatsApp uygulaması saatler içinde yüzbinlerce kişi tarafından indirildi.

Tombik

1 milyarın üzerinde aktif kullanıcıya sahip mesajlaşma platformu WhatsApp, Google Play Store’un yaptığı hatayı görmesine ve ders almasına neden oldu.

Google Play Store de sahte whats app. Son anda fark edildi ve kaldırıldı.

Bildiğiniz gibi Android kullanıcılarının büyük bir bölümü cihazlarına uygulama indirmek istediklerinde en başta Google’ın kullanıcılarına sunduğu hizmet olan Play Store’den indiriyor. Tüm Android kullanıcılarının sayısı düşünüldüğünde ise yapılacak bir yanlışın doğuracağı bir tehlike hayal dahi edilemiyor. Ki bu soruna WhatsApp gibi SMS’in devrini bitiren bir uygulamada girince olay işin içinden çıkılmaz bir sorun haline dönüşüyor. Bu durumu fırsat bile kötü niyetli insanlar da fırsattan istifade insanları dolandırmanın yolunu arıyor.

Sahte WhatsApp Google’a ders oldu

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks