Gerçek değerlerin, gerçek değeri kazanması 20-30 yıl sonra.

Zamanın ötesinden zamana doğru geçiş...

Gerçek değerlerin, gerçek değeri kazanması 20-30 yıl sonra.

Zaman yoktur ki ilerlemesin, durdurulsun veya değiştirilsin. Zaman yoktur ki geleceği getirmesin, geçmişi silip atmasın ve günü yaşatmasın.

Bu kadar değerli bir kavram içerisinde, insan denen canlının uydurmuş olduğu dakikaları, saatleri ve günleri yaşarken bir de bizlere farklı bir zaman sunma hayalindeler.

Tombik

İnsanlık tek bir dile hakim olduğunda bazı değerler ancak o zaman değerlenecektir.

Yazılar bulunduğunda, okuyucuya ulaştığında gerçek değerlerin kaybedildiği anlaşılacaktır. Bunu yirmi otuz yıl sonra yaşar iseniz anlayacaksınız. Göreceksiniz kelimelerin anlam ifadelerinden nelerin meydana geldiğini ve geleceğini nasıl getirdiğini.

Benzer Haber
1 101

Şuan anlamıyor, kavramıyor, algılayamıyor olabilirsiniz. Çünkü siz şuan sadece yaşam formuna bulaşmışsınız. Var olma formunu henüz bulamadınız ve onu algılamayamıdınız.

Var olma formunu keşfettiğiniz de en değerli olgular sizin için yazılan kelimeler ve o kelimelerden oluşturulmuş cümleler, o cümlelerden kaleme dökülmüş kitaplar olacaktır.

Yaratıcı bile senin varlığını sana hatırlatmak için bu yolu bize öğretmiş ve göstermiştir. Ama sen bunu anlayana kadar zaman zamanı aşındırdı ve geleceğe kadar götürdü.

Evet, şuan kelimeler ve cümleler anlam değerini bulmuyor olabilir ama emin ol bir zaman bir takım kelimelerden oluşan cümlelerin ne kadar değerli olduğunu anlayacak ve onun bir var olma formunu anlattığını göreceksin.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks