Geleceğe pozitif enerji mi bırakıyorsunuz yoksa negatif enerji mi?

Varlığı okumadan hiç bir enerjiye sahip olamazsınız.

Siz gelecek nesiller düşünülerek hareket edildiğini mi düşünüyorsunuz…

Çok büyük bir hata ve yanılgı içerisindesiniz. Gelecek nesiller karanlığa doğru çekiliyor. Bunu görmemek ve anlamamak için saf olmak lazım diyeceğim ama buda yeterli bir kelime değil.

  • Tamam tecrübe yaşta ama siz tecrübe başta diyorsunuz. Bence tecrübe algılamadadır. Analizdedir ve tecrübededir. Bunlar da ne yaşa bakar ne de başa…

Bilgi sadece kitap okumak değildir veya öğrenilen hiç değildir.. Okumakla nirvanaya ulaşacaksınız diye bir durumda söz konusu değildir.

Oku, aslında varlığı okumak var olanı algılamaktır. Algılamak insani değerleri keşfetmek ve inanç denen enerjiye ulaşmaktır.

  • Bunların hiç birisi kitap okumakla, yaşla ve başla olacak bir durum değildir. Ancak sahip olduğunuz enerji ile alakalıdır. Eğer enerjiniz pozitif yönde ise ki siz bunu pozitif yöne doğru çekebilirsiniz işte o zaman varlığı okumaya başlarsınız ve bir hiçlikten gelip hiçliğe gittiğinizi görürsünüz.

İşte bu durum gerçek bir tecrübedir. Varlığınızı yücelten varlığınıza varlık katan ve sizi sonsuzluğa hazırlayan durum budur.

  • Ne yazik ki pozitif enerji karşısında bir de negatif enerji olduğunu da okuyorsunuz. Bu okuma siz ikinci bir okuma sağlıyor. Artık okumanız gereken varlığın hem pozitif enerjisi hem de negatif enerjisi olduğunu görüyorsunuz.

Şimdi kendinize sorun siz hangi enerji ile hayata devam ediyorsunuz ve bu enerji genç nesillere nasıl yansıyacak…

Gelecek hangi enerjiye sahip olacak…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks