Geçtiğimiz kasım ayında SpaceX kargo roketi, Starlink uydularını yörüngeye çıkardı.

Elon Musk sahibi olduğu SpaceX'in canlı yayınında...

SpaceX kargo roketinin yakınında UFO görüldü! Elon Musk sahibi olduğu SpaceX’in canlı yayınında…

Ünlü girişimci Elon Musk’ın adı kısa süre önce tantılan Tesla Cybertruck ile gündeme sıklıkla geldi. Cybertruck, tasarımı ve özellikleriyle oldukça ilgi çekti. Diğer yandan Musk, sahibi olduğu diğer şirketi SpaceX ile de projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz kasım ayında SpaceX kargo roketi, Starlink uydularını yörüngeye çıkardı. Bu olay da SpaceX tarafından canlı olarak yayınlandı. Ancak bazı dikkatli gözler roketin yakınından gizemli uçan bir cisim geçtiğini gördü. Yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

  • Elon Musk’ın projelerinden biri olan Starlink, yüksek hızlı internet sağlayan uydulardan oluşuyor. Musk’ın amacı 12 bin uydu ile Dünya’nın etrafını sarmak ve böylece internet erişiminin kısıtlı olan bölgelere internet ulaştırmaktan geçiyor.
Tombik

Geçtiğimiz kasım ayında SpaceX kargo roketi, Starlink uydularını yörüngeye çıkardı.
Geçtiğimiz kasım ayında SpaceX’in kargo roketi yeni Starlink uydularını yörüngeye taşıdı. Daha önce olduğu gibi SpaceX yetkilileri, roketin fırlatılışını ve yörüngeye çıkışını canlı olarak yayınlandı. Fakat Disclose Screen ‘The Grimreefar’ isimli YouTube kanalı, SpaceX’in canlı yayınında roketin yakınından gizemli uçan bir cismin geçtiğini tespit etti ve görüntüleri paylaştı.

YouTube kanalı ‘Ejderha benzeri kanatlı cisim‘ olarak adlandırdığı gizemli nesneyi kırmızı daire içine alarak takipçileriyle paylaştı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks