Geçmişimi ve geleceğimi özlüyorum.

Neden geçmişe özlem duyup geleceğimle ilgili oyunlar bana acımasız geliyor...

Daha dün gibi hatırlıyorum, okula girerken arkadaşlarımın beni nasıl itip kalktığını…

Hep nedenini düşünmüşümdür. Görsellik neden bu kadar önemli ?

Gözlerin göre bildiği kadar bir görselliğe ne kadar çok önem veriyoruz. Çok aptalca…İnsanların boyu kısa olabilir, çirkin olabilir, hata yapmış olabilir, acı çekmiş olabilir her türlü şartlara sahip olmuş olabilir, iyi yada kötü farketmez.

Tombik

Fark eden nedir biliyor musunuz ? Hayata bakış açısı. Tabi sizin de hayata bir bakış açınız varsa. Bu açının 45 derecelik bir açı ile doğumu , 360 derecelik bir açıylada ölümü oluşturduğunu düşünüyorum. Siz bu açılar üzerinde oynayabilirsiniz. Çünkü bu sizin hayata bakış açınız.

Bense geçmişi düşündüğümde benim için hangi yolların neden çizildiğini anlamaya çalışıyorum. Geleceğimle ilgili yakılan lambaların nasıl söndürüldüğünü görüyorum. Üzülüyorum ve özlüyorum…Hakların ve hukukların nasıl çiğnendiğini görüyorum. Geçmişimin gizlendiğini geleceğimin karartıldığını biliyorum. Bilmekte öte anlayıp kavramaya çalışıyorum.

Bir çok merhum vardı. Bu konuları dile getirmek isteyen benim gibi…Sonra cehennem ateşinin daha fazla yanmaya başlayacağını anlamışlardı. Cennetin dahada güzelleştiğini görmüşlerdi.

Benzer Haber
1 100

Neden geçmişe özlem duyup geleceğimle ilgili oyunlar bana acımasız geliyordu.

  • Güvenlik alınmıştı, güvenlik sistemi vardı ama sizin görmediğiniz ve benim bilmediğim…

Birilerinin kelimeleri konuşturması onlara söz hakkı vermesi gerekiyordu. Bu söz hakları önceden belirlendi ve yazıldı. Yüreklere bakıldı. Zihinler okundu ve karar verildi. Kim neyi niçin yazacaktı, kim neden ve nasıl savaşacaktı. Kimler nasıl engel olacaktı.

Herşey bir sınavdı. Evet sadece bir sınav. Hak ettiğin yere gitmen için bu hakları sahiplenmen gerekiyordu. Buda bir kuraldı. İlahi adaletin kuralı. Başka kurallar var mı zaten ? Her olağan üstü olayları fiziği bağladık ama dört meleğin varlığınıda kabul ettik. Allah’ın varlığını ve birliğine de kabul ettik. Ne yazık ki aramızdaki varlıkları ve birlikleri kabul edemiyoruz. Henüz…

İnsanoğlu’nun içerisindeki hüküm duygusu şeytanın verdiği güçle mi geliyor, yoksa insanın içinde olan başka bir güçle mi ortaya çıkıyor.

Bekliyoruz…Bekliyoruz değer yargılarının intikam almasını ve bizi vurmasını, kaybolan geçmiş ve geleceğin belirsizliğini, çizilen strateji yollarının sonunu bekliyoruz.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks